Tuesday’s Child is een vocaal ensemble bestaande uit 13 enthousiaste zangeressen. Dinsdagmiddag is ons Happy Hour. Dan komen we bij elkaar in ’t Oude Slot in Veldhoven en koesteren wat ons zo dierbaar is: zingen en gezellig samenzijn. We werken dan hard om uiteindelijk tot één mooi Slot-akkoord te komen in de diverse arrangementen van Lizzie Kean die ons begeleidt. Niet alleen op de piano, maar ook met al haar tips, creatieve ideeën voor optredens, muzikale projecten … ach, eigenlijk met alles om voor ons publiek een mooi optreden neer te zetten, dat ook nog eens leuk is om naar te kijken.

 

TC_flyer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eindproductie 2017-2018:

Dit jaar hebben we twee thema’s, we brengen deze ten gehore op zaterdag 21 april in de Rabozaal van Art4You aan de Bossebaan 60 in Veldhoven.

Voor de pauze komen liedjes met het thema Amerika aan bod. Een reis door de donkere en lichte kanten van Noord- en Zuid Amerika, met werken van o.a. Sting, Paul Simon en Jorge Ben. Na de pauze blijven we dichter bij huis met het thema “Eindhoven”. Een muzikale ode aan songwriters en troubadours uit Eindhoven en omgeving.

Laat u verrassen en kom gezellig kijken en luisteren! In de pauze en na afloop is de bar geopend.

De entree is € 5,- en de aanvang is 20.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

                                                                           

Heeft u wellicht in de komende maanden een evenement dat we muzikaal kunnen opluisteren? Neem gerust even contact op.